Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Laugh & Learn Let's Connect Laptop - interaktiv leke-PC med 55+ lyder - norsk versjon

-28%

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Kampanjepris 157,- Vår lavpris: 218,-
28%
Du sparer: 61,-
På lager
SKU
06227-167
   

Interaktiv pc til baby 3-36 mnd. fra Fisher-Price introduserer barnet til alfabetet, telling, farger og mer, med 55+ sanger og lyder.

Med Let's Connect leke-laptop fra Fisher Price Laugh & Learn kan spedbarn og småbarn fra 6 mnd. late som de videochatter med valpen Puppy og vennene. Denne interaktive laptopen har 3 læringsstader og kan tilpasses etter hvert som barnet vokser.

La barna trykke på knappene på tastaturet eller snurre på den musikalske rullen for å aktivere morsomme flerfargede lys og flere enn 55 sanger, lyder og setninger om alfabetet, farger, telling og mer. Laptopen kan åpnes og lukkes akkurat som en ekte bærbar PC, og er derfor også svært enkel å oppbevare. Den elektroniske data-leken fremmer både kreativ lek, samtidig som den er lærerik på flere måter.

Inneholder:

  • Fisher Price leke-laptop

Detaljer:

  • Mål: 25 x 18 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellHJC85
EAN0194735082483
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.