Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Laugh & Learn spillkontroller med lys og lyd - Norsk språk

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
10236-20
   

Laugh & Learn spillkontroller fra Fisher-Price for barn fra 6 måneder, med lyd og musikk som introduserer barnet for tall og bokstaver, former og farger.

Barn kan spille på ekte med denne Laugh & Learn spillkontrollen, med to "spillemoduser" og mange praktiske aktiviteter! Når små spillerne beveger joysticken og trykker på A-B-C-D knappene og tallknappene, hører de spennende sanger, lyder og fraser som lærer dem tall, former, farger og mer! Når små fingre griper, dytter, spinner og vrir på de håndgripelige aktivitetene, utvikles finmotorikken deres, som fingerferdighet og hånd-øye-koordinasjon. Den realistiske designen oppmuntrer "spilleren" til tidlig rollespill og oppfinnsomme spill!

  • Leke-spillkontroll med to musikkinstillinger: Læring og lek
  • Introduserer barnet for former, farger, alfabetet, tall og mer
  • Trykk globusen for å velge språk

Denne elektroniske Fisher-Price leken er et spennende, pedagogisk verktøy for barn fra 6 måneder og oppover, og fremmer finmotorisk lek og sanseutforskning

Inneholder:

  • Fisher-Price Lauch and Learn spillkontroller

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 17 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (demo inkludert)
  • Språk: norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellHHJ46
EAN194735068708
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.