Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Little People gåbil til å sitte på - med lys, lyd og musikk

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 565,-
Utsolgt
SKU
08206-169

Denne gåbilen fra Fisher Price Little People er den perfekte motivasjon til å gå for barnet. Så mye musikk og moro, denne bilen er perfekt for barn mellom 1-3 år. Barnet kan velge å skyve bilen ved hjelp av håndtaket bak på bilen, eller sitte på den. Bilen har ekstra brede hjul for stabilitet, og lager morsomme lyder og lys. Under setet er det et lite rom hvor barnet kan legge sine favoritt-leker eller skatter det oppdager på sin ferd. Foran har bilen fargerike tangenter hvor barnet kan spille musikk selv, eller høre musikk det kan marsjere til. Kanskje dere kan marsjere sammen i deres egen lille parade?

Bilen har flere funksjoner og instrumenter som trommeratt, symbal og trompet. Trykk på start-knappen for å høre motorlyder, paraden skal til å starte! Rør det opplyste keyboard for å høre marsj-musikk eller skift til spillemodus for å lage din egen musikk!

  • Ekstra brede dekk for mer stabilitet
  • Skyv bilen eller sitt på den
  • Rengjøres med en fuktig klut, bruk mild såpe etter behov.
  • Passer barn mellom 1 - 3 år, opptil 20 kg

Inneholder:

  • 1 Fisher Price Little People Gåbil

Detaljer:

  • Mål: 52.71 x 25.4 x 39.37 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 1 år (opptil 20 kg)

Merk: Må settes sammen av en voksen (krever ikke verktøy)

Little People™ leker fra Fisher-Price har vært elsket av barn i flere generasjoner! Little People vennene lever i en verden full av fantastisk fantasi med uendelig læring og oppdagelse.

Produktdetaljer
Modell39988-4L
EAN039897399881
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.