Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher price Ultimate 4-i-1 læringsrobot med lyd og lys - norsk versjon

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Medlemspris 386,10 35%
Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
08218-12
   

Den yngste i huset kommer til å elske å lære og vokse med 4-i-1 læringsroboten fra Fisher Price. Denne transformerende leken er babyens nyeste venn, hvor hver enkelt del har morsomme funksjoner som er spennende å oppdage. Fra spinnende øyne til spennende krabbe og jage lek. Delene kan lekes med individuelt, eller barnet kan sette dem sammen til en stor interaktiv robot med spennende lyder og musikk.

Med smart stages-teknologi kan leken vokse med babyen, hvor den går igjennom tre ulike nivåer:

  • Nivå 1 Utforske: lekne sanger og setninger som introduserer alfabetet, farger, tall, telling og former.
  • Nivå 2 Oppmuntre: morsomme setninger som får barnet til å bevege seg med robotvennen.
  • Nivå 3 late som: lyder, setninger og morsomt spill.

Læringsroboten kan brukes på 4 forskjellige måter, hvor den første delen har morsomme øyne og leken kan snurres, vris på og snus. Wibbly-Wobbly er robotens mage som er fylt med kuler inni og lager morsomme lyder og er super for sittende babyer. Når barnet er klar for å bevege seg kan de jage etter den siste delen med hjul på seg som har fargerike lys og morsomme læringssanger. Når roboten er stablet sammen kan den lille bli med på robotfesten og danse i vei.

Inneholder:

  • Fisher price Ultimate 4-i-1 læringsrobot
  • 3 individuelle roboter
  • 3 smart stages - læringsnivåer
  • Mer enn 120 sanger, lyder, setninger, tall og mer
  • Kan kjøre rundt med et enkelt trykk

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 batterier (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellHCK40
EAN194735012091
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.