Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

FurReal GoGo dansende bamse med lyd - 35 cm

FurReal interaktive kosedyr og bamser med bevegelser, lyder og lys

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. La barna oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr og bamser med lyder og bevegelser, som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en årrekke, kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Vår lavpris: 687,-
På lager
SKU
04216-47
   

FurReal GoGo My Dancin' Pup er en interaktiv og aktiv liten valpebamse som danser på to bein, kommer med 5 ulike sanger og har over 50 lyd- og bevegelseskombinasjoner.

Gogo vil uten tvil vil sjarmere alle og enhver. Elsker du både kjæledyr og dansing, da er den dansende valpen GoGo fra FurReal Friends perfekt for deg. Dette kjæledyret får garantert opp stemningen med sine morsomme lyder, fengende sanger og skjønne bevegelser!

Den søte valpen er ca. 35 cm stor og kommer med et bånd som er enkelt å bruke. Press danseknappen på båndet og se den hvite valpen reise seg på bakbeina for å danse mens hun spiller 5 forskjellige sanger. Trykk på gå-knappen og du kan ta GoGo med på tur mens hun lager morsomme lyder. Med mer enn 50 lyder og reaksjoner er dette søte, elektroniske kjæredyret full av overraskelser. GoGos vuggende hodebevegelser når hun går er utrolig søte! Hvem kan motstå denne skjønne, dansende valpen?

Inneholder:

  • FurReal GoGo My Dancin' Pup interaktiv bamse
  • Turbånd
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 19 x 30 x 35 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (inkludert)
Produktdetaljer
ModellF1971
EAN5010993833252
MerkeFurReal
Dansende, interaktiv bamse med turbånd Dansende, interaktiv bamse med turbånd

Dans

Trykk på danseknappen og den søte valpen danser.

Ta med hunden GoGo på tur med glade lyder Ta med hunden GoGo på tur med glade lyder

Trykk gåknappen for å ta med GoGo på en morsom tur.

50+ lyder og handlinger gir en super lekekamerat - dans sammen 50+ lyder og handlinger gir en super lekekamerat - dans sammen

Lek

50+ lyder og handlinger - full av morsomme overraskelser.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.