Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magic Mixies Magic Genie Lamp Pink - gni lampen og tryll fram et interaktivt kjæledyr med 60 lyder og reaksjoner

Vår lavpris: 696,-
På lager
SKU
04236-1
   

La barna trylle fram en Magic Mixies interaktive bamse i rosa ved å gni sin helt egne magiske lampe med 60+ lyder, lys og reaksjoner med Magic Mixies Magic Genie Lamp

La barna ta del i en ekte magisk opplevelse med Magic Mixies Magic Genie Lamp. Se barnas ansikter lyse opp i forbløffelse når de gnir på lampen og får se hva som dukker opp, som ved magi fra tåken etter at de har kastet sine trolldomsformler. Hvem vil de lage? 

Barnet må selv vekke den lille genie-en til live, og samtidig lage en magisk ring. Når barna gnir på lampen kommer magisk tåke ut av tuten og trolldomsstenen lyser opp. Barna vil elske å samhandle med den lekne Genie Mixie etter hvert som de oppdager og låser opp lampens mysterier. Når alle utfordringer er møtt og den magiske ringen er plassert på barnets finger kan de si de magiske ordene "Magicus Mixus" og den rosa Genie Mixie-en vil dukke opp som ved magi. 

Barnet kan selv nanvgi sin Genie Mixie og leke med den ved å bruke ringen og bamsens 3 forskjellige modus. Den magiske lampen kan resettes slik at tåke-avsløringene fra lampen kan gjøres igjen og igjen. Barn kan avsløre den magiske Genie Mixien, i tillegg til andre gjenstander.

Inneholder:

  • Magic Mixies magisk lampe
  • Elektronisk bamse-figur
  • Tilbehør (ring)
  • 2 Instruksjonshefter

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x  29 cm
  • Batteribehov: 6 x AA-batterier og 3 x Lr44 batterier (inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellMS14834
EAN630996148334
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.