Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Gigantosaurus malebok - fargelegg morsomme dinosaurer

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 72,-
Få igjen på lager
SKU
03227-12
   

Er du glad i både fargelegging og dinosaurer er denne Gigantosaurus maleboken midt i blinken for deg. Maleboken er basert på en bok av Jonny Duddle, og her får du mange morsomme dinosaurmotiv å male i friske farger. Fire små dinosaurer - Rooky, Bill, Tiny og Mazu - vokser opp i en spennende verden. Finn frem fargeblyantene dine eller malersettet ditt, og tre inn i en forhistorisk tid. Du bestemmer selv hvordan hvilke farger du mener dinosaurene skal ha. Fargelegg de herlige dinosaurvennene dine, og ha det gøy!

Inneholder:

  • Gigantosaurus malebok

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124196
EAN7031651241965
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.