Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Ariel malebok med klistremerker

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
09217-52
   

Denne maleboken med motiver fra Disney Princess Ariel er perfekt for de kreative som elsker Den lille havfrue-filmene. I denne fargeleggingsboken er det flere sider med de velkjente karakterene fra den eventyrlige filmen fra undervannsverden. Det er også klistremerker i boken slik at du kan pynte tegningene ytterligere dersom du ønsker det.

Inneholder:

  • Disney Princess Ariel malebok med klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell132273
EAN7031651322732
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.