Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Glitter Slime Baff 150 gram - lilla

Slime Baff - lag slimfest i badekaret!

Gjør om badekaret til ditt eget slimbasseng med Slime Baff badeslim og badeslush. Slimet setter ingen flekker og skyldes enkelt ut i sluket når du er ferdig. Alle barn elsker slim, og hvor gøy blir det ikke å bade i det? Produktene er snille mot huden, og er 100% biologisk nedbrytbart. Fyllbadekaret med vann, dryss i pulveret og rør om, og du har slimete eller slushete badevann i løpet av minutter.

Vår lavpris: 93,-
På lager
SKU
04192-77
   

Nå kan du forvandle badevannet til et herlig, glitrende slimbad. Og når du er ferdig med ditt slimbad kan du fylle på med mer vann, slik at slimet spes ut, og det blir enkelt å skylle ned. Snill mot huden og ingen flekker, og når du er ferdig er det bare å åpne proppen og tømme badekaret slik du pleier. Glitter Slime Baff er 100% biologisk nedbrytbart.

Pakkens innhold holder til ca 1 bad (ca 40 liter), og passer til barn fra 3 år.

Inneholder:

  • Glitter Slime Baff 150 gram - lilla

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5902
EAN813974022516
MerkeSlime Baff
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.