Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix Magical Scratch Pad skrapekunst - blokk med 20 skrapeark

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 98,-
Utsolgt
SKU
06236-79

Skrap fram flotte motiv med denne magiske skrapeblokken fra Grafix. Her er 20 skrapeark å avsløre ved hjelp av skrapepinnen som følger med. En avslappende og spennende hobby for barn fra 5 år, som er vel så morsom for voksne å ta del i. Skrap og oppdag nydelig skrapekunst som kan deles med andre som en gave, eller henges opp til pynt. 

Magical Scratch Pad blokken kommer i to varianter - en med holografiske motiv og en med regnbue-motiv. Hvilken dere mottar er en overraskelse. Begge inneholder 20 nydelige skrapebilder og skrapeverktøy.

Inneholder:

  • 20 skrapeark i blokk
  • Skrapeverktøy

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 29 cm
  • Størrelse: A4
  • Alder: fra 5 år

MERK: Skrapeblokken plukkes etter tilgjengelighet, og du kan ikke velge på forhånd hvilken som skal sendes. 

Produktdetaljer
Modell220009
EAN8715427070414
MerkeGrafix
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.