Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gulvet er Lava barnespill

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
04226-48
   

Trekk et kort, utfør utfordringen på kortet uten å tråkke i lavaen (som er hele gulvet, bortsett fra de 36 trygge flekkene vi har fordelt på gulvet). Dette familiespillet byr på intens moro, med fysiske utfordringer og Instagram-vennlige øyeblikk. Vinneren må vise balanse, fantasi, spenst, utholdenhet og konsentrasjon.

Ved help av livlig fantasi forestiller vi oss at glødende, flytende lava renner i strie strømmer i stua. Vi må flytte oss fra stein til stein i lavastrømmen for à overleve. Etterhvert blir det stadig færre steiner à søke tilflukt på! Den ene spilleren etter den andre må gi tapt for de dramatiske utfordringene mens de balanserer på de små steinene. Spillet inneholder elementer av klassikeren twister og elementer fra tradisjonelle leker ungene kjenner fra barnehage og skolegården.

Inneholder:

  • Gulvet er lava barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 20-30 min
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3513
EAN7072611003513
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.