Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi 15 perlebrett - livet i vannet

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
01217-67
   

Perle ulike motiver fra livet i vannet med disse 15 flotte perlebrettene fra Hama Midi. I denne perlebrettpakken får du fem ulike former og alle brettene passer til Hama Midi perlene (selges separat).

Inneholder:

  • Perlebrett 3 x delfiner, sjøhester, frosker, mindre frosker og krokodiller

Detaljer:

  • Passer til Hama Midi perler
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: Hama Midi perler medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-9437
EAN028178094379
MerkeHama
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.