Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi 3000 perler - stripete mix 91

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
19506
   

I denne perlepakken får du ca. 3000 Hama Midi perler i stilige striper. Rød, blå og svart er alle kombinert med hvit i denne perleposen. Denne Hama Midi perlemiksen er perfekt for deg som ønsker flere farger i samme pakke. Perleposen består av tre ulike fargekombinasjoner i form av striper. Perlene passer til alle Hama Midi perlebrett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Ca. 3000 Midi perler

Detaljer:

  • Stripete mix 91 - 3 fargekombinasjoner
  • Passer til Hama Midi perlebrett
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell201-91
EAN028178201913
MerkeHama
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.