Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi hjerte - eske med perler og perlebrett - 2400 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 144,-
På lager
SKU
19544
   

I dette perlesettet får du alt du trenger til å starte perlingen din. Hama Midi hjerteesken inneholder ca. 2400 Midi perler og 3 ulike perlebrett, og perlene kommer ferdig sortert i en smart oppbevaringseske med lokk. Enklere blir det ikke å holde styr på perlene! Perle pene hjerter, sommerfugler og vakre feer med denne morsomme perleesken!

Inneholder:

  • Oppbevaringseske med lokk
  • Ca. 2400 Midi perler
  • 3 perlebrett - hjerte, sommerfugl og fe
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperler som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3718
EAN028178037185
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.