Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi perlebrett - 5-pack - med selvklebende ark

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 95,-
På lager
SKU
03202-78
   

Disse perlebrettene er tilpasset Hama Midi perlene (kjøpes separat) og i denne pakken finner du 5 Hama Midi perlebrett og selvklebende ark. Dette arket kan klistres på perlebrettet før du starter med å perle slik at perlene ikke kanter underveis.

Inneholder:

  • 5 perlebrett - stjerne, hjerte, fikant, sekskant og runding
  • Selvklebende ark som sikrer perlene mens du perler

Detaljer:

  • Passer til Hama Midi perler
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperler som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: perler medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-7711
EAN028178077112
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.