Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi 10 000 Midi perler i bøtte - fargemix 50 pastell

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
03217-159
   

Ca. 10 000 nydelige pastellfargede Hama Midi perler befinner seg i denne fantastiske perlebøtta. Enten du er ny på perling eller du trenger påfyll av favorittperlene, passer fargemix 50 ypperlig for deg som elsker duse pastellfarger. Perlene passer til alle Hama Midi perlebrett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Perlebøtte med hank
  • Ca. 10 000 Midi perler

Detaljer:

  • Fargemix 50 pastell
  • Passer til Hama Midi perlebrett
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: Hama Midi perlebrett medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell202-50
EAN028178202507
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.