Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi hvit boks - 13 000 Midi perler - fargemix 00 standard

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 183,-
På lager
SKU
4021
   

Denne hvite perleboksen i fargemix 00 inneholder nærmere 13 000 Hama Midi perler i mange ulike standardfarger. Denne boksen er perfekt for deg som trenger påfyll av flere farger i samme slengen. Perlene passer til alle Hama Midi perlebrett (selges separat).

Inneholder:

  • Ca. 13 000 Midi perler

Detaljer:

  • Fargemix 00 - standard
  • Passer til Hama Midi perlebrett
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: Hama Midi perlebrett medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell211-00
EAN028178211004
MerkeHama
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.