Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama medium stor oppbevaringseske - 9600 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
03202-58
   

Denne Hama Midi perleesken er en smart oppbevaringseske som inneholder perler i ulike farger. Perlene kommer ferdig inndelt i 12 rom, hvor 10 farger er for seg selv, og 2 rom inneholder fargemixer. Esken kommer også med strykepapir som kan brukes til å stryke motivene sammen. Midi perlene passer til Hama Midi perlebrett (selges separat). 

Inneholder:

  • Ca. 9600 Midi perler
  • Oppbevaringsseske med lokk
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
  • Passer til Midi perlebrett

Hama Midi er de populære strykeperler som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-2095
EAN028178020958
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.