Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi 30 000 perler i bøtte - fargemix 50 pastell

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 342,-
Få igjen på lager
SKU
4019
   

Hama Midi perlebøtte i fargemix 50 inneholder ca. 30 000 Midi perler i nydelige pastellfarger. Disse nydelige fargene er perfekt for deg som like lyse og duse farger, og det er like fint å bruke disse alene som til andre typer farger. Denne bøtten byr på timesvis med perlekos, og passer til alle Hama Midi perlebrett (selges separat).

Inneholder:

  • Ca. 30 000 Midi perler

Detaljer:

  • Fargemix 50 - pastellfarger
  • Alder: fra 5 år
  • Passer til Hama Midi perlebrett

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell208-50
EAN028178208509
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.