Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Magic Touch Gitar med lys og lyd

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 330,-
Medlemspris 290,-
På lager
SKU
08206-120
   

En fargerik og morsom gitar som garantert vil falle i smak hos barnet. Utforsk en verden av musikk med dette instrumentet samtidig som du leker og har det moro. La barnet glede seg over realistiske gitarlyder mens de spiller og får sine sanser stimulert av farger, lys og lyd. Gitaren reagerer på barnets spillebevegelser, her er ingen strenger og knapper å forholde seg til. Den lille rockestjernen din kan lage sin egen kombinasjon av toner eller spille med til forhåndsinnspilte melodier. 

Barnet introduseres for farge og musikknoter samtidig som de motoriske ferdighetene utvikles. Gi barnets kreativitet vinger med sin aller første interaktive gitar!

  • Hape Baby Einstein Magic Touch interaktiv gitar
  • Med realistiske gitar-lyder og en tulle-modus
  • Med forhåndsinnspilte toner å spille på

Inneholder:

  • 1 Hape Baby Einstein Gitar

Detaljer:

  • Mål: ca. 42 x 18 x 5 cm (LxBxD)
  • Batteribehov: 3 AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell800893
EAN6943478030268
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.