Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Eggekartong - med 6 egg

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
05195-277
   

Denne eggekartongen inneholder tre hardkokte og tre stekte egg hvor skallet går av. Settet passer perfekt for å lære barna om ingredienser, matlaging og sunn kost. De 3 hardkokte eggene kan åpnes eller deles og settes enkelt sammen igjen ved hjelp av borrelåsen. Ville noen ha egg til frokost? Ikke noe problem det er klart på 1-2-3!

Innhold:

  • Eggekartong
  • 3 hardkokte egg
  • 3 stekte egg med skall som går av

Detaljer:

  • Mål kartong: L14,5 x B10,5 x H7 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6117
EAN6943478024113
MerkeHape
Alder3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.