Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Eggekartong med 6 egg

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
05195-277
   

Det er snart tid for frokost! Hvordan vil du ha eggene dine? Denne eggekartongen inneholder tre hardkokte og tre speilegg. Med skal som kan pilles av for ekstra innlevelse og moro. De 3 hardkokte eggene kan deles i to, og holdes sammen ved hjelp av borrelås. Speileggene kan "knekkes" ut av skallet sitt. Supert for realistisk kjøkkenlek for barn fra 3 år og oppover. 

Inneholder:

  • 1 eggekartong
  • 3 hardkokte egg
  • 3 speilegg med skall

Detaljer:

  • Mål kartong: ca. 15 x 7 x 11 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE3156
EAN6943478024113
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.