Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Uro med musikk - blomst og bie

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 254,-
Få igjen på lager
SKU
08206-125
   

Den søte bien vil våke over babyen mens den sover søtt, og kan enkelt festes til sengen. Bien har ledninger av naturlig tekstil, og ved å dra i den spiller den rolig musikk som kan lulle barnet i søvn, mens bien sakte trekker seg tilbake til blomsten sin. Et fint tilskudd til å pynte opp babyrommet.

Innhold:

  • 1 uro med musikk

Detaljer:

  • Materiale: Tre og tekstil
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8509
EAN6943478030565
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.