Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape sommerfuglhov - med stang i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
01205-29
   

Fang sommerfugler og studer dem med denne praktiske hoven. Hoven passer perfekt til barn, den er laget i bambus og plantebasert plastikk. Nettet i hoven er lett og denne hoven passer perfekt for små barnehender. 

Nå kan du fange og utforske i hagen, på tur i skogen eller på oppdagelsesferd langs sjøen. En perfekt måte for de minste å lære om natur og dyreliv. 

Detaljer:

  • Materiale: Plantebasert plastikk og bambus
  • Mål: L73,5 x B21,5 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE5578
EAN6943478027121
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.