Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Sunn salat lekemat - 39 deler

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
08216-23
   

Forbered en sunt og friskt måltid med dette fantastiske salatsettet fra Hape. Inkluderer ingredienser som løk, agurk, tomat, paprika og mer som kan deles opp i skiver ved hjelp av den realistiske kniven. Når alt er ferdig kuttet opp kan du servere i bollen som inkluderer en skje og en gaffel. Med to flasker dressing for den som ønsker litt ekstra smak. Vær så god!

Inneholder:

  • Hape lekemat på 39 deler

Detaljer:

  • Mål: 30,5 x 8 x 24,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE3174
EAN6943478030848
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.