Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Tamburin i tre - rytmisk lekeinstrument

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
05195-276
   

Denne tamburinen i tre fra Hape legger til det lille ekstra i en musikalsk opptreden, og den gjør det morsomt å slå rytmen. Instrumentet kommer i fargerik design og de små vil elske å ta med seg tamburinen inn i leken, så være om det er for å slå takten til dans eller om det er i større musikalske rollespill. Tamburin er alltid en slager. Slå rytmen inn i leken!

Inneholder:

  • Hape Tamburin

Detaljer:

  • Mål: 23 x 18 x 5,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0607
EAN6943478025233
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.