Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Baby Einstein Sing & Strum Magic Touch Ukulele - musikkeleke i tre med 6 melodier

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 286,-
På lager
SKU
06226-61
   

La barnet lage musikalsk stemning med denne Sing & Strum Magic Touch ukulelen fra Hape Baby Einstein! Med en enkel berøring på den blå Baby Einstein knappen kan barnet spille 6 ulike klassiske melodier takket være Magic Touch-teknologien. Barnet kan også lage egne sanger med de fire forskjellige stemmene i form av ku-lyd, and, ukulele og banjo.

Et unik og strengefritt lekeinstrument til barn, med treoverflate. Perfekt for utvikling av motoriske ferdigheter, årsak-virkning og sanser. 

Inneholder:

  • Hape Baby Einstein Magic Touch ukulele

Detaljer:

  • Mål: ca. 42 x 18 x 5 (LxBxD)
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell87-800897
EAN6943478030701
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.