Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Happy Hop hoppeslott med vannfunksjon, sklie og basseng - blåses opp automatisk på kun 60 sekunder

Happy Hop hoppeslott til hagen som blåses opp i løpet av sekunder!

Barn elsker hoppeslott og hva er vel mer gøy enn å ha det i sin egen hage. Hoppeslottene fra Happy Hop er enkle å bruke, de er trygge for barna, blåses opp i løpet av sekunder, og det går med minimalt med plass til lagring når det ikke er i bruk.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 2483,-
På lager
SKU
04195-58
   

Happy Hop hoppeslott med basseng og sklie tilbyr de små en morsom og sikker lek. Dette fargerike hoppeslottet er 3 x 2 meter og kan brukes fra 3 år og oppover. Slottet har et tårn i hvert hjørne og er omgitt av nettingvegger. På den ene veggen er det hull til sklie som fører ned i det deilige bassenget. Fyll bassenget med vann og sommeren kan bare komme.

Hvis du ikke ønsker å ha vann i bassenget kan du fylle det med de 30 plastikkballene som følger med. Ballene er i morsomme og fargerike paletter. Hoppeslottet er enkelt å montere. Koble til den elektriske pumpen som følger med og det er ikke lenge før leken kan starte. Husk å feste hoppeslottet med bakkefestene som medfølger. Hoppeslottet er av PVC nylon med forsterkede sømmer. 

Når det er tid for å pakke ned hoppeslottet kan du bruke den greie bagen som følger med. Pakk slottet i bagen og bruk minimalt med lagringsplass.

Innhold:

  • Happy Hop hoppeslott - med basseng og sklie
  • Elektrisk pumpe
  • Bakkefester
  • Stor bag til å frakte hoppeslottet i
  • 30 plastballer

Detaljer:

  • Mål: 3 x 2 x 1,9 m
  • Vekt i pakke: ca 16 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Hoppeslottet tar max 2 personer av gangen.

Produktdetaljer
Model9820
EAN7040698711867
MerkeHappy Hop

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.