Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Ginny Weasley - Gulla dukke - 25 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02217-176
   

Ginny Weasly, bedre kjent som Gulla på norsk, er lillesøsteren til Ron Weasly og som med tiden blir kjæresten til Harry Potter. Denne 25 cm lange dukken er kledd i skoleuniformen med Griffing-kappe (Gryffindor på engelsk) og de kjente Griffingfargene på uniformen. Det lange, røde håret bringer karakteren til live, og Gulla kommer selvfølgelig med tryllestaven sin som kan brukes til realistisk lek. Dukken har bevegelige ledd og Harry Potter fans vil elske å oppleve magien med å gjenskape favorittøyeblikkene sine med denne dukken.

Inneholder:

  • Ginny Weasly dukke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 25 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM53
EAN887961707151
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.