Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter Ginny Weasley - Gulla dukke - 25 cm

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02217-176
   

Ginny Weasly, bedre kjent som Gulla på norsk, er lillesøsteren til Ron Weasly og som med tiden blir kjæresten til Harry Potter. Denne 25 cm lange dukken er kledd i skoleuniformen med Griffing-kappe (Gryffindor på engelsk) og de kjente Griffingfargene på uniformen. Det lange, røde håret bringer karakteren til live, og Gulla kommer selvfølgelig med tryllestaven sin som kan brukes til realistisk lek. Dukken har bevegelige ledd og Harry Potter fans vil elske å oppleve magien med å gjenskape favorittøyeblikkene sine med denne dukken.

Inneholder:

  • Ginny Weasly dukke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 25 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM53
EAN887961707151
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.