Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Gryffindor Deluxe kostyme 7-9 år - med kappe, skjorte med slips, briller og tryllestav

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 365,-
På lager
SKU
09218-41
   

Bli med Harry Potter og vennene hans til Galtvort med dette Gryffindor Deluxe-utkledningsettet fra 7-9 år. Settet inneholder en kappe og skjorte med slips i Gryffindor-fargene, briller og en tryllestav. Med dette stilige kostymet vil du føle deg akkurat som en trollmann og du vil være klar for et nytt skoleår med trolldom og læring på Galtvort.

Inneholder:

  • Harry Potter Gryffindor kostyme kappe og skjorte med slips
  • Briller
  • Tryllestav

Detaljer:

  • Alder: fra 7-9 år
  • Materialet: 100% polyester
Produktdetaljer
Modell11743.7-9
EAN8026196979205
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.