Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter Light Painting Wand - tegn i luften med Harrys tryllestav med lys og app - 36 cm

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
07195-40

Tegn formler i luften med din egen Harry Potter tryllestav med LED-lys, og se magien i Light Painting appen.

Gjenskap favorittscenene dine fra den magiske Harry Potter-verdenen til J.K Rowling med Harry Potters Light Painting tryllestav. Ved hjelp av gratisappen og den ultralyse LED-tuppen kan du tegne og gjenskape ikoniske sener fra Harry Potter filmene. Lag din egen digitale kunst eller tegn de såkalte Patronus Charms.

Slå på lyset med den skjulte knappen på håndtaket på staven, og gjenskap dramatiske tryllestav-kamper eller skriv ditt eget navn. Nå kan magien starte! På den tilhørende appen Light Painting (gratis) kan du skape fantastiske tegninger i løse luften. Bruk appen til å filme deg selv eller andre trollmenn og hekser i aksjon - og beundre de ekstraordinære bildene. Tryllestaven er en tro kopi av den originale tryllestaven brukt under innspillingen av Harry Potter filmene. Tryllestaven er også håndmalt for å skape et så realistisk utseende som mulig. Finn frem din indre trollmann eller heks, og slipp magien løs!

Inneholder:

  • Harrys Light Painting Tryllestav 
  • Light Painting app
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 2 x 2 cm
  • Alder: fra 8 år
  • Batteribehov: 3 x LR41 (inkludert)
Produktdetaljer
ModellWW-1024
EAN5055394010482
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.