Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Lumos Wand - Harry Potters mini-tryllestav med lys - 17 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
06202-134
   

Nå kan også de litt mindre barna utføre sine trylleformler, akkurat slik som Harry Potter, med denne mini-tryllestaven på ca 17 cm. Tryllestaven er en nøyaktig og detaljert kopi av den du kjenner fra filmene, og den har LED-lys i tuppen. Aktiver LED-lyset med den skjulte knappen på håndtaket, og når lyset er aktivert starter den virkelige magien. Bruk appen til smarttelefon til å ta bilder av trylleformlene dine. Skriv navnet ditt i luften, gjenskap duelleringskamper eller øv på dine beste: Expelliarmus-, Stupefy- og Expecto Patronum-formler.

Inneholder:

  • Harry Potters tryllestav
  • Oppladbare batterier
  • USB-lader

Detaljer:

  • Mål: 17,7 x 1,9 x 1,9 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellWW-1128
EAN5055394015302
MerkeHarry Potter
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.