Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Gryffindor one size utkledningssett - med kappe, tryllestav, sjerf og slips

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
05206-142
   

Bli med Harry Potter og vennene til den magiske skolen, Galtvort med dette Gryffindor-utkledningssettet. Settet inneholder kappe med Gryffindor-logoen, skjerf og slips i Gryffindor-fargene burgunder og gul og tryllestav. Gjør deg klar for et nytt skoleår!

Inneholder:

  • Kappe
  • Tryllestav
  • Skjerf
  • Slips

Detaljer:

  • Størrelse: One-size
  • Materiale: 100% polyester
  • Alder: ca. 4-10 år

Hvem vil vel ikke kle seg ut som Harry Potter? Produktet er produsert og levert av Rubies UK.

Produktdetaljer
ModellG35089-ONE SIZE
EAN082686350891
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.