Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Classic kostyme Medium - 7-8 år - Creeper jumpsuit med maske

-20%

Minecraft leker, figurer, våpen, utkledning og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. La barna bygge sin egen Minecraft verden ved hjelp av bokser. Med boksene skaper man redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer, våpen, kostymer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar barn skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som de kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Kampanjepris 237,60 Vår lavpris: 297,-
20%
Du sparer: 59,40
På lager
SKU
12216-1
   

Dette Minecraft-kostyme er midt i blinken for små fans av det populære pikselbaserte spillet. Kostymet forestiller en Creeper, og barn vil elske å ta på seg den grønne drakten og blokk-formede hode og for å spille ut sine egne Minecraft-inspirerte eventyr. Hode er laget som en maske, med justerbar strikk til å ta rundt hode. 

Inneholder:

  • Minecraft Creeper kostyme
  • Creeper maske

Detaljer:

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: Medium
  • Alder: 7-8 år
Produktdetaljer
Modell11437K-15L
EAN39897889559
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.