Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter Quidditch pennal med flere lommer

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 117,-
På lager
SKU
04216-90
   

Med det tøffe Quidditch-pennalet har to lommer med glidelås, til å samle sammen alle skolesakene dine, eller fargeleggings-utstyret ditt. Ha orden på blyanter, tusjer, viskelær eller det du trenger til din skolehverdag. Med motiv inspirert av den populære Rumpeldunk-sporten kjent fra Harry Potter. 

Inneholder:

  • Harry Potter Quidditch pennal

Detaljer:

  • Mål: 13,5 x 19,5 x 5 cm
  • Motiv: Harry Potter
Produktdetaljer
Modell0592081-SLHP379
EAN5060502919809
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.