Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter sengesett i 100% bomull - 140x200 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
02225-81
   

Harry Potter sengetøy med magiske motiver passer ypperlig på alle små trollmenn og heksers soverom. Ta med deg magien til drømmeland ved å re opp sengen med dette flotte sengetrekket i 100% bomull. Det er ulike motiver på begge sider av dynetrekket og det er opp til den som skal sove med det hvilket motiv som skal vende opp. Dynetrekket og putetrekket lukkes med glidelås.

Inneholder:

  • Harry Potter dynetrekk
  • Harry Potter putetrekk

Detaljer:

  • Motiv: Harry Potter
  • Mål dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
Modell8014577
EAN7071673145773
MerkeHarry Potter
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.