Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Harry Potter Sorting Hat Heat Reveal Mug - Fargeskiftende krus som avslører hvilket Galtvorthus du havner i - Smygard

-25%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Kampanjepris 93,75 Vår lavpris: 125,-
25%
Du sparer: 31,25
På lager
SKU
09217-73
   

Gjør deg klar for Galtvorts sorteringsseremoni med disse kule fargeskiftende krusene med motiv av den velkjente Valghatten. Dette kruset er perfekt for de som hører til i Smygard! La sorteringshatten plassere deg i et av husene ved å helle i varm drikke i koppen.

Valghatten tar også med dine egne ønsker i betraktningen, så dersom du har et sterkt ønske om å havne i Smygard er denne koppen for deg! Se fargene forandres på magisk vis i kontakt med den varme drikken, og slipp jubelen løs når du ser skjoldet og den grønne Smygardfargen komme frem. Dette er et perfekt krus for de ivrigste Harry Potterfans, og spesielt for de som passer til Smygardhuset.

Inneholder:

  • 1 Sorting Hat Heat Reveal Slytherin krus

Detaljer:

  • Må vaskes for hånd
  • Skifter farge i kontakt med varm væske
  • Galtvorthus: Smygard
  • Kapasitet: 300 ml
  • Alder: fra 3 år

Merk: Tåler ikke oppvaskmaskin eller mikro. Må vaskes for hånd.

Produktdetaljer
ModellWW-1153-04
EAN5055394015708
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.