Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Harry Potter Wizarding World Hedwig - interaktiv ugle med lyd og bevegelser

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
04216-130
   

Hedwig fra Harry Potter har et brev fra Galtvort til deg! Denne interaktive uglen kan bevege vinger, nebb og hode akkurat som en ekte ugle!

Gjør deg klar til å motta brev fra Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Konvolutten leveres selvfølgelig av snøuglen Hedwig. Med denne interaktive plysj-leken fra Harry Potter™ Wizarding World kan du forrestille deg at du er en del av den magiske verdenen fra Harry Potter med din egen interaktive Hedwig. 

Den søte, myke uglen kommer med kam slik at du kan pleie den, og kan holde konvolutten med det kjente røde voksmerket fra Galtvort i nebbet sitt. Kun venner med den hemmelige kombinasjonen av handlinger kan få henne til å slippe brevet. Ugle-figuren kan flakse med vingene, bevege nebbet og snu hodet, akkurat som en ekte ugle.

  • Harry Potter Wizarding World Enchanting Hedwig
  • Interaktiv ugle som flakser med vingene, snur på hodet og beveger nebbet
  • Med tilbehør som Galtvort-brev, kam og eget stativ

Inneholder:

  • Harry Potter interaktiv Hedwig
  • Galtvort konvolutt
  • Kam
  • Stativ

Detaljer:

  • Mål: 30,5 x 25,4 x 20,3 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6061829
EAN778988397602
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.