Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Tom Riddle's Diary - Tom Vensters dagbok, penn med usynlig blekk og tryllestav med UV-lys

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 243,-
Medlemspris 187,-
På lager
SKU
07195-42
   

Med denne kule og hemmelighetsfulle dagboken kan du skrive hemmeligheter eller planlegge hemmelige oppdrag, uten at noen andre kan lese det. Den medfølgende pennen med usynlig blekk sørger for dette. Eneste måten du kan se hva som står i dagboken er ved å lyse på sidene med tryllestavens UV-lys. Bare da avslører boken hemmelighetene den holder.

Boken er lik den Tom Venster har i den populære Harry Potter fortellingen av J.K. Rowling, og har fine detaljer. Gjenskap øyeblikk fra filmene eller lag dine egne hemmelige oppdrag i trollmanns-verdenen. Bruk Smygard-pennen og fyll boken med hemmelig innhold. Så spennende, nå vet ingen hva du planlegger!

Inneholder:

  • Tom Riddles dagbok
  • Penn med usynlig blekk
  • Tryllestav med UV-lys (batterier inkludert)
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 1,3 x 14 cm
  • Alder: fra 8 år
  • Batteribehov: 3 x AG10 (inkludert)
Produktdetaljer
ModellWW-1025
EAN5055394010499
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.