Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Operasjon barnespill - det klassiske operasjonsspillet

Hasbro Games - Monopoly, Twister, Risk, 4 på rad, og Gjett hvem!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 298,-
På lager
SKU
06193-12
   

Operation - det sprø ferdighetsspillet der du bruker alle sansene. Lek at du er lege og unngå å utløse summelyden i denne klassiske utgaven av Operation! Operasjonsspillet er et morsomt ferdighetsspill for barna. Trekk et kort og utfør operasjonen ved å fjerne det som plager pasienten. Du får penger når du unngår å utløse summelyden, og spillere med mest penger har vunnet! Bytt på å bruke pinsetten til å ta bort pasientens smerte.

Med helt ny look og digitale funksjoner blir det hele svært morsomt. Spillet har morsomme lyder og helt nye sykdommer som vond spillefinger og ømme lår. Klarer du å operere?

Inneholder:

  • Operation barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1 eller flere
  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellB2176
EAN5010993334254
MerkeHasbro Games
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.