Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gøy å lage hobbysett - vannperler med perlebrett

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 185,-
På lager
SKU
09202-64
   

I den store Gøy å Lage-hobbyesken med vannperler finner du materialer og instruksjoner du trenger for å lage mange morsomme figurer med vannperler. Perlene festes enkelt med vann. Velg mellom malene hvilken figur du vil lage. Vil du lage et stort bilde, setter du sammen alle 4 platene, slik at det blir en stor plate. Fest figurmalen på baksiden av platen slik at bildet er synlig gjennom platen og perle i vei! Du får også to pinsetter og perlebrett, slik at det er lett å perle alene eller sammen med en venn.

Inneholder:

  • Gøy å lage - vannperler hobbysett

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell250620
EAN7031652506209
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.