Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Action 8-talls vertikal bilbane med hopp - sett med en bil

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 597,-
Utsolgt
SKU
06236-118

Denne Hot Wheels bilbanen måler mer enn 68 cm i høyden, og består av deler som sammen utgjør en vertikal 8-talls bilbane med hopp og to baner til stunt og racing. Barn kan manuelt velge mellom den vertikale U-sving med to stunthopp eller en 8-talls bane før det hele avsluttes med en landing i en fangkopp. Settet kommer med en Hot Wheels bil, og kan kobles til andre sett.

Inneholder:

  • Hot Wheels Action bilbane
  • Hot Wheels lekebil

Detaljer:

  • Mål bilbane: 68+ cm (H)
  • Målestokk bil: 1:64 skala
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellHMB15
EAN0194735123162
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.