Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels City Mega garasje - 70 cm høy og 1 bil inkludert

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 732,-
Utsolgt
SKU
08218-11

Hot Wheels Mega Garage lekesett har 4 etasjer og er hele 70 cm høy, med 1 bil inkludert og totalt plass til 60 biler.

Hot Wheels Mega garasje lekesettet har 4 etasjer og har plass til nesten 60 biler, 1 bil er inkludert (andre biler selges separat). I midten av garasjen er det en korketrekker heis som kan frakte bilene mellom de ulike etasjene og slipper dem ut på et spor. Heisen styres med en håndsveiv og når bilene kjører ned spiralen kan barnet selv velge hvilket spor bilen skal kjøre i og hvor den skal parkere. I nederste etasje er det et lite verksted hvor bilene kan kjøre hvis de må repareres.

Lekesettet kan enkelt kobles på til andre Hot Wheels baner og deler for å utvide leken (andre baner og deler selges separat).

Inneholder:

  • Hot Wheels City Mega garasje
  • Hot Wheels bil inkludert

Detaljer:

  • Mål: 70 cm (H)
  • Målestokk bil: 1:64 skala
  • Alder: fra 4 år

Merk: Det følger med 1 metallbil i settet, andre biler selges separat.

Produktdetaljer
ModellGTT95
EAN887961920901
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.