Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Figure 8 bilbane - 1,5 m - flere byggemuligheter - 1 bil

-40%

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

40%
Kampanjepris 237,- 396,- Du sparer: 159,-
På lager
SKU
02217-160
   

Bygg drømmebanen av Hot Wheels Figure 8 bilbane, og ha timevis med moro! Launcheren akselerer farten på bilene, og leken blir morsommere jo flere biler som er med. Konkurransenivået øker sammen med sjansen for spektakulære krasj, og banen kan bygges på flere måter for enda mer spenning.

Inneholder:

  • Hot Wheels bilbane med launcher
  • 1 Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mål: 1,5 m
  • Kompatibel med alle andre Hot Wheels bilbaner og de fleste Hot Wheels biler
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 2 x D (ikke inkludert)

Merk: 1 bil inkludert

Produktdetaljer
ModellGGF92
EAN887961777406
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.