Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hot Wheels sett med 36 biler

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 694,-
Medlemspris 475,-
På lager
SKU
05218-51
   

Siden 1968 har Hot Wheels-bilene vært en favoritt blant samlere, bilentusiaster og racingsfans i alle aldere. Denne bilpakken inneholder hele 36 biler med hvert sitt unike design og detaljer, og er i 1:64 skala.

Hot Wheels lar barn utforske sin lidenskap for biler, og deres ønske om å leve et liv med fart og spenning. Denne bilpakken er super til å enten starte samlingen din eller øke den med.

Inneholder:

  • 36 Hot Wheels biler i forskjellige farger og design

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 28 x 20 cm
  • Målestokk: 1:64 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGWN98
EAN887961944594
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.