Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels sett med 36 biler

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 694,-
Medlemspris 475,-
På lager
SKU
05218-51
   

Siden 1968 har Hot Wheels-bilene vært en favoritt blant samlere, bilentusiaster og racingsfans i alle aldere. Denne bilpakken inneholder hele 36 biler med hvert sitt unike design og detaljer, og er i 1:64 skala.

Hot Wheels lar barn utforske sin lidenskap for biler, og deres ønske om å leve et liv med fart og spenning. Denne bilpakken er super til å enten starte samlingen din eller øke den med.

Inneholder:

  • 36 Hot Wheels biler i forskjellige farger og design

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 28 x 20 cm
  • Målestokk: 1:64 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGWN98
EAN887961944594
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.