Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Track Builder Corkscrew Twist Kit - bilbane med loop

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 497,-
Utsolgt
SKU
06225-20

Høy Track Builder Corkscrew Twist Kit bilbane fra Hot Wheels med èn medfølgende bil. Den har lettkombinerte spor med tre kule corkscrew twister og en launch seksjon, perfekt for kule og fartsfylte eventyr.

Skyt bilen gjennom trippelløkkespiralen og treff målet som venter på slutten! Endre oppsettet for å skyte ut biler direkte mot målet gjennom midten av korketrekkeren. Mestre begge utfordringene for å bli den ultimate korketrekkermesteren!

Inneholder:

  • Hot Wheels Track Builder Corkscrew Twist Kit - bilbane med loop
  • Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mål: 55 x 91 x 60 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellHDX79
EAN0194735034444
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.