Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Ultimate Garage - 90 cm høyt parkeringshus med plass til 100 biler - 2 biler inkludert

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 1 143,-
På lager
SKU
07206-122
   

Dette ultimate parkeringshuset fra Hot Wheels er 90 cm høyt, har plass til 100 biler og kommer med 2 Hot Wheels biler inkludert.

Ta bilene hele veien opp til toppen ved hjelp av den manuelle heisen som har plass til to biler. Kjør om kapp ned garasjens mange etasjer, men pass opp! T-Rex har våknet og vil jage etter bilene mens de kjører nedover. Her må bilene kjøre fort for å ikke bli spist av T-Rex. Når T-Rex har spist seg mett kan du åpne bak og bilene vil dette ut av dinosauren. I første etasje av garasjen kan bilene kjøre gjennom vaskeriet for å få seg en real vask, kanskje de må innom verkstedet å sjekke ut dekkene? Dette er greit å få sjekket ut før de skal kjøre om kapp mot dinosauren. 

Hot Wheels lekesettet kan også kobles til andre Hot Wheels-sett (selges separat) for enda mer kjøreglede og timevis med lek. Med lekesettet følger det også med 2 metallbiler.  

Innholder:

  • Hot Wheeels Ultimate Garage - parkeringshus 
  • 2 Hot Wheels metallbiler

Detaljer:

  • Mål: 90 cm (H) 
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGJL14
EAN887961813425
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.