Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Intex enhjørning - oppblåsbart babybasseng med tak - 45 liter

Intex basseng, bassengtilbehør, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr

Intex har i over 40 år produsert basseng, oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for hele familien. Alle Intex produkter som oppblåsbare basseng, rammebasseng, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr gjennomgår en intensiv kontrollprosess før de slippes til forbruker. Intex selges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden 

Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
01212-126
   

Hold deg avkjølt i sommervarmen og lek med vann i dette Intex-bassenget formet som en enhjørning. Bassenget er enkelt å blåse opp, passer spesielt godt til de minste barna, og kommer med et lite tak som gir skygge på varme sommerdager. Gulvet i bassenget blåses også opp slik at det blir mykt og behagelig å bevege seg på.

Badebassenget er enkelt å installere og vedlikeholde. Det anbefales å sette det på et flatt sted, uten skarpe kanter og lignende. I tillegg, sørg for at underlaget rengjøres før dere blåser opp bassenget. Gjerne ta bassenget ut av esken og la det strekke seg litt i solen før det blåses opp.

Inneholder:

  • Intex enhjørning basseng med tak

Detaljer:

  • Mål: 127 x 102 x 69 cm
  • Vannkapasitet: ca 45 liter
  • Alder: fra 1 år

Merk: Brukes under oppsyn av voksen. Pumpe følger ikke med i esken, men må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell57113NP
EAN6941057420097
MerkeIntex
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.