Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Intex Rainbow Arch Spray - oppblåsbart basseng med innebygd vannspreder - 84 liter

Intex basseng, bassengtilbehør, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr

Intex har i over 40 år produsert basseng, oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for hele familien. Alle Intex produkter som oppblåsbare basseng, rammebasseng, oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr gjennomgår en intensiv kontrollprosess før de slippes til forbruker. Intex selges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden 

Vår lavpris: 243,-
Utsolgt
SKU
05205-08

Legg opp til vannaktiviteter i sommerheten med Intex Rainbow Arch Spray basseng. Bassenget har en innebygget vannspreder langs kanten som enkelt kobles på din vannslange slik at vannet sprayes over bassenget. Det vil nok settes pris på den ekstra kjølingen en varm sommerdag! Bassenget har også en regnbue som går over barnebassenget og fungerer som et soltak som gir litt skygge for solen. La barna kose seg i dette bassenget med morsomme motiver på bunnen av plaskebassenget!

Enkelt å installere og vedlikeholde. Det anbefales å sette vannpalasset på et flatt sted, uten skarpe kanter og lignende. I tillegg, sørg for at underlaget rengjøres før dere blåser opp bassenget. Gjerne ta bassenget ut av esken og la det strekke seg litt i solen før det blåses opp.

Inneholder:

  • Intex Rainbow Arch Spray basseng
  • Reparasjonssett

Detaljer:

  • Mål: 147 x 130 x 130 cm (LxBxH)
  • Kapasitet: 84 liter

Merk: Brukes under tilsyn av en voksen. Pumpe følger ikke med i esken, men må kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell57156NP
EAN6941057417219
MerkeIntex
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.