Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

JIPY Sorteringsleke i tre med 4 former - blå

Solide og tidløse treleker til de minste barna fra Jipy!

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke, rolige farger. Perfekt for de minste barna i deres utvikling av motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av form og farge og øye-hånd koordinasjon.

Vår lavpris: 87,-
På lager
SKU
09206-110
   

Jipy sorteringsboks lar barnet utforske geometriske former. Med fire forskjellige former og boks med fire hull, kan barnet more seg med å finne riktig form til riktig hull. En fin gave for barn fra 1 år, og perfekt for motorisk utvikling og øye-hånd koordinasjon.

Innhold:

  • 1 sorteringsleke
  • 4 former

Detaljer:

  • Materiale: tre
  • Alder: fra 3 år

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke farger. Perfekt for de minste.

Merk: Finnes også i rosa

Produktdetaljer
Modell3043
EAN8710124139266
MerkeJIPY
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.