Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Massive Action Siamosaurus - 35 cm lang dinosaur med bevegelige hale og nakke

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 276,-
Medlemspris 165,-
På lager
SKU
01233-28
   

Jurassic World Dominion bringer ny spenning til dinosaurelskere. Denne massive Siamosaurusen er en kjøttetende dinosaurfigur som bringer liv til store eventyr med artsspesifikk halesving! Med autentisk skulptur, realistiske farger og teksturer, er denne figuren av det store rovdyret med en kul holdning klar for action eller dynamisk posering. Trykk på knappen for angrep med den enorme kjeven, og vri halen for en imponerende halesving. Eller gjør begge deler for å doble faren! Utvidet bevegelsesområde på denne figuren gjør bevegelsene ekstra dramatiske. Bring dette store rovdyret TIL LIV med utvidet digital lek ved hjelp av AR! Våg å se hvordan EKTE dinosaurlek kan bli! Bare skann den skjulte DNA-koden med hvilken som helst smartenhet for å låse opp AR-opplevelsene i den gratis Jurassic World appen.

Inneholder:

  • Jurassic World Dominion Massive Action Siamosaurus

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
  • Mål: 35 cm lang
Produktdetaljer
ModellHDX51
EAN194735034130
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.